Biopolymers in food colloids thermodynamics and molecular interactions
tarafından
Semenova, Maria G.
Başlık
:
Biopolymers in food colloids thermodynamics and molecular interactions
Yazar
:
Semenova, Maria G.
ISBN
:
9789004171862
9789047425182
9781615833375
Yazar Ek Girişi
:
Semenova, Maria G.
Yayın Bilgileri
:
Leiden ; Boston : Brill, 2010.
Fiziksel Tanımlama
:
1 online resource (xii, 369 p.) : ill. (some col.)
İçerik
:
Pt. 1. Trends and developments -- pt. 2. Biopolymer interactions in the bulk and at the interface -- pt. 3. Biopolymer interactions in the bulk aqueous medium of food colloids -- pt. 4. Biopolymer interactions at the interfaces in food colloids.
Konu Başlığı
:
Colloids.
Food -- Composition.
Biopolymers -- Biotechnology.
Food -- Biotechnology.
Nanotechnology.
Tür
:
Electronic books.
Yazar Ek Girişi
:
Dickinson, Eric.
Burlakova, E. B. (Elena Borisovna), 1934-
Zaikov, G. E. (Gennadiĭ Efremovich), 1935-
Elektronik Erişim
:
Library | Materyal Türü | Demirbaş Numarası | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
IYTE Library | E-Kitap | 473896-1001 | TP453 .C65 S46 2010 EB | Online Knovel |